Binnenkort verkrijgbaar

nieuwNog nooit vertoond! Revolutionair! Dat zullen de reacties zijn wanneer ik mijn nieuwe winkel open. En die reacties kloppen. Het is nog nooit vertoond, maar geweldig in al zijn simpelheid. Het is haast onwerkelijk dat er nog nooit eerder iemand op hetzelfde idee is gekomen.

In mijn nieuwe winkel kun je terecht voor alle modellen in elke maat. Oud of nieuw, jij kiest welke je nu het beste past. Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Allemaal tot net onder het oor.

Als opperbevelhebber van die prachtige winkel (met vershoudmagazijn erachter gesitueerd) kan ik je advies op maat geven. Ik ben namelijk ervaringsdeskundige! Dus: aarzel niet en kom snel langs voor een nieuwe.

De mooie gevel sluit prima aan bij mijn koopwaar en valt lekker op in het straatbeeld. Zodra ik besloten heb of het een ritssluiting of drukknoopsluiting zal worden, kan de productie starten. Met de nieuw op handen zijnde donorwet verwacht ik weinig problemen met de aanvoer van voldoende grondstof.

Verder denk ik nog na over een passende slogan. Iets zoals dit: “Yell, yell, koop hier je nieuwe vel!” of deze: “Voor elk wat vels”. Suggesties zijn welkom. Ik denk, dat het storm gaat lopen. Want zeg nou zelf, als je niet goed in je vel zit, waar kun je anders een nieuwe kopen?

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *