Ekspliko uitgelegd

[cryout-pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”33%”]De weg kwijt in het oerwoud van informatie?[/cryout-pullquote]

Ekspliko is jouw online magazine dat je weer op het juiste spoor zet! Het vinden van informatie lijkt tegenwoordig kinderspel, maar door de grote hoeveelheid is het juist moeilijk om exact dat betrouwbare stukje informatie te vinden waar je naar op zoek bent.

Natuurlijk beweer ik niet dat je hier alles vindt, maar Ekspliko helpt je op weg door de bomen het al dan niet gedigitaliseerde bos terug te vinden. Bij Ekspliko vind je blogs, links, apps en boeken

expliko-uiltje-kleinover opvoeding,

voor en over kinderen,

over leven in het algemeen.

 

[cryout-pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”33%”]Maar waarom juist over die onderwerpen?[/cryout-pullquote] Talloze uren spendeer ik zoekend naar info over opvoeding en kinderen. Verder ben ik een schrijvende boekenwurm en biebmoeder en hou ik ervan websites te maken. En ja, na bijna 40 jaar, waan ik me ervaringsdeskundige op het gebied van leven. Et voilà, opgeteld zijn dat alle ingrediënten die nodig waren om dit online magazine te beginnen!

Heb je zelf ook leuke, leerzame of interessante tips? Ik hoor ze graag! Het is fijn om van elkaar te kunnen leren.

 

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.